На среща – разговор в Бургас членовете на Институт за пътна безопасност и граждани набелязаха основни проблеми и бъдещи цели

На среща с бургазлии членовете на управителния съвет Богдан Милчев, Михаил Попов и Павел Димитров поговориха за бъдещата дейност на организацията.

Срещата се състоя в Бургаски свободен университет на 15 февруари

Присъстваха и шефът на КАТ-Бургас Неделчо Рачев и пресаташето на ОДМВР-Бургас Цветелина Рандева, които също изразиха мнението си по въпроса с пътната безопасност и мерките, които бургаската полиция предприема.

 

Накратко Милчев представи целите на организацията. „Целта не е да дадем работа на някого, ние всички имаме други занимания и професии. Искаме да помагаме на държавата, защото в последните години тя не може да се справи с проблема. Сред нашите членове има такива, които цял живот се занимават с пътната безопасност“, заяви той. Според него обаче държавата публично не търси помощ от неправителствени организации.

 

 

На всеки един от присъстващите беше дадена възможност да се изкаже по темата. Чуха се не малко добри предложения и бяха набелязани бъдещи действия.

 

Още за срещата може да научите от bnr.bg/burgas и от faragency.bg